top of page

opbergen & organiseren: Voor wie?

MSS-FOTOSHOOT-16.jpg

PARTICULIEREN

Woning

Of je nu een sloddervos, een pietje-precies of een rasechte hoarder ben… ik ben de bondgenoot van al wie orde op zaken wil stellen in zijn huis of appartement. Elke ruimte neem ik met evenveel enthousiasme onder handen: je kelder, zolder, badkamer, keuken, garage, berging, tuinhuis, hobbykamer, slaapkamer of de speelkamer van je kinderen.

 

Administratie

Heb je een stapel paperassen en weet je niet wat je moet bijhouden en wat niet? Ook daar kan ik je wegwijs in maken. We bekijken wat je kunt digitaliseren en sorteren de rest in mooie mappen of handige opbergers. Zo krijg je een beter overzicht. Je papieren slingeren niet meer rond op tafel en hoeven niet meer ongeordend weggemoffeld te worden in een doos of kast op zolder.

Of we maken je bureau tijdens je thuiswerk een aangename plek zonder prikkels van je huishouden. 

 

 

 

BEDRIJVEN

Vergis je niet: een kantoor of bedrijfsruimte kan ook heel erg messy zijn. 

Ik kan je werknemers aanleren hoe ze hun mappen en (digitale) documenten op een overzichtelijke manier kunnen bewaren. Zelfs een mailbox kan je opruimen! Ik toon hoe je de werkplek vrij kunt houden van rommel en ik help stockageruimtes van winkels of bedrijven logischer indelen. Een betere organisatie verhoogt de efficiëntie van je personeel.

 

 

 

MSS-FOTOSHOOT-9.jpg

We staan met grote bewondering naar het resultaat te kijken!

Onze woning was met de jaren ‘dicht gegroeid’ door veel meer gerief binnen te halen dan weg te doen.

Ten einde raad schakelde ik Lores hulp in.

 

Lore ging heel doortastend te werk in onze kelder en na een dag intensief opruimen hadden we twee auto’s vol gerief voor het containerpark. Nadien nam ze de gang onder handen en creëerde ze een oase van rust daar waar het voordien een chaos van schoenen, jassen, rugzakken, mutsen en sjaals was. Lore maakte kasten op maat en hertekende de gang volledig: elk kind kreeg zijn eigen kast, kapstokken en vouwkrat. Zo stimuleren we hen om mee te helpen bij het ordelijk houden van ons huis. Tot slot nam ze de slaap- en speelkamer van mijn dochters onder handen, alsook de zolder erboven. Hier combineerde ze esthetische verbeteringen met een veel beter opbergsysteem.

 

Lores inzicht is echt uniek. We wisten op voorhand perfect waar we aan toe waren en konden over alles mee beslissen.

Lore verft, klust, zet meubels op een logische plaats en helpt je weer klaar te zien in je rommel.

Dagen later staan mijn man en ik nog met grote bewondering naar het resultaat te kijken.

Katrien D.

Gentbrugge

bottom of page